Лежанка „Мадейра“

1,772.00 лв.

Категории: ,

Искате да имате канапе, което да е с един подлакътник, да може да се спи – без да се разпъва, ама като се разпъне – да става голяма спалня, удобството за сън да е като на матрак, ама ако може и да не заема място и накрая пък, че и да е хубаво.

Когато формата и функционалността вървят ръка за ръка се получава това модерно канапе – лежанка „МАДЕЙРА“. Лесно се превръща в удобно легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип „подматрак“, като в същото време може един човек да спи без да се налага да разтягате дивана.  Конструкцията на модела е метална със зиг-заг пружини, върху които е положен 13 см. високоеластичен дунапрен  HR35.  Удобството става пълно и посредством възглавниците, напълнени с висококачествен силиконов пух на гранули, като същите са и със сваляеми калъфи.

Диван – лежанка „МАДЕЙРА“ се предлага и в комбинация с маса на колелца, като последната може да стои елегантно нанизана върху част от седалката на лежанката, пестейки Ви място в стаята.

Не на последно място може да имате впредвид, че ако Вашата гостна и трапезария са обединени в едно общо пространство, то може да се възползвате от трапезен ъгъл „КРЕС“ и стол „КРЕС“ , създадени да бъдат заедно, правейки интериора съвместим и неповторим.

Качеството е гарантирано от „РУДИ-АН“ – мебели, достойни за вас !

Цената е в дамаска от група А!

preloader