Мебелна къща "Виктория" - стил по Вашата мярка!

DIAMANTE DUAL

2,589.00 лв.

Описание

Dual Core® технологията в матрак Diamante Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости – среда и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак – среден-среден, средно твърд-среден или средно твърд-средно твърд. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака.
Текстилът с технология Outlast® регулира температурата на тялото по време на сън, благодарение на милиони восъчни микро балончета. При контакт с него те отнемат или отдават топлина, за да поддържат температурата му равномерна. Това предотвратява изпотяването и контролира температурните разлики.
Memory Foam HD® пяната в калъфа, текстила и от двете страни на матрака реагира на натиск, а после на топлина – особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.
Гаранция безкрайна.
Цената е за размер 82/190
За консултация, цена за Вашия размер, заповядайте в Матрак център – бул.Александър Батенберг 43 или на тел: 0897987758

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „DIAMANTE DUAL“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *